PedalBox : Programe

Un automobil intampina o varietate larga de conditii si situatii in timpul mersului, indiferent de cine il conduce. PedalBox permite soferilor sa aleaga dintre 4 nivele de putere in timp ce 3 moduri permit un raspuns sporit. Daca stilul condusului este ajustat, PedalBox poate chiar sa reduca consumul de combustibil.

Alege 4 programe standart. Acestea schimba intreaga experienta a condusului. Nu schimba programul in timpul accelerarii.

"Sport"
In modul "Sport", raspunsul pedale de acceleratie este usor imbunatatit.Sport mareste raspunsul pedalei cu peste 16%, facandu-l potrivit pentru cele mai multe dintre situatii.

"Sport Plus"
Pentru soferii de masini sport recomandam modul Sport Plus. Acesta incorporeaza un consum de combustibil optim de-a lungul intregului spectru de turatii si este perfect pentru slalomul rapid in trafic sau situatiile de urgente.

"City"
Acest mod este potrivit pentru traficul urban. El garanteaza un cuplu mare la o turatie mica in timp ce raspunsul este programat pentru a economisi consumul de combustibil.

"Off"
Recomandam modul Off pentru condusul in conditii de polei, zapada sau ploaie.

Optimizarea curbei
Alege unul din cele 6 nivele de optimizare. Aceasta poate fi ridicata prin 3 nivele si redusa prin celelalte 3. Nu schimba programul in timpul accelerarii.

Pret: 1250 ron TVA inclus

Comanda la :

021.667.73.66 / 0744.660.666

E-mail: office@nadiman.ro

Testimoniale

"Salut, PedalBox este absolut incredibil. Tocmai ce mi l-am instalat pe 1.7cdti si sunt uimit de schmbare. Il recomand cu desavarsire, l-am incercat prima data fara kitul de tuning si sa fiu sincer, s-a simtit ca si cum n-as fi scos kitul. Cand am pus kitul inapoi,a fost mai bine decat ma asteptam. Acum ideea e ca trebuie sa ma mai joc putin.. dupa care ma intorc luni sa vad care-i cel potrivit program si setari pentru mine. Il recomand cu incredere pentru toti cei interesati"
*Chris, Darlington*