Prezentare

Adaptabil, mai dinamic, raspuns mai rapid!

PedalBox

DTE Systems au creat PedalBox pentru a imbunatati functiile automobilelor moderne. PedalBox este o unitate suplimentara de control, cu 4 programe selectabile care maresc raspunsul pedalei de acceleratie prin inlaturarea intarzierilor in accelerare, imbunatatind condusul.

Control excelent. Ajustabilitate

Toti soferii intampina o varietate de situatii si conditii in timpul condusului. PedalBox permite soferilor sa aleaga dintre cele 4 nivele, fiecare cu 3 moduri separate, oferind un raspuns imbunatatit. PedalBox include programe diferite adaptate sa satisfaca dorintele oricarui sofer in parte. Acesta poate selecta programul cel mai potrivit in functie de situatie.

Timp de raspuns redus. Mai dinamic

Momentele de intarziere apartin trecutului. Semnalul este imediat urmat de raspuns, dand soferului senzatia ca accelereaza mai rapid. Cu toate acestea, cuplul ramane acelasi. Este pur si simplu datorita ratiilor perfectionate.

Eficienta maxima. Creste placerea condusului

O data cu imbunatatirea timpului de reactie, condusului este mult mai distractiv. In plus, accelerarea rapida fara nicio intarziere ofera soferilor sentimentul de control total asupra vehiculului.

 

Raspunsul Pedalei

PedalBox este pozitionata intre senzorul pedalei de acceleratie si computerul masinii si functioneaza prin capturarea si transformarea semnalului transmis de pedala. Multi producatori ofera functii similare prin functia standard "butonul sport". PedalBox reduce cursa pedalei pentru a atinge starea de pedala larg deschisa( raspunsul maxim al pedalei). Acesta permite soferului sa exploateze potentialul maxim al motorului.

Raspunsul pedalei

Explicatie

Curba raspunsului pedalei arata viteza cu care un motor raspunde la apasarea pedalei de acceleratie de catre sofer. Aici dezavantajele sunt evidente, in special in timpul accelerarii puternice.

Raspunsul pedalei are putin de-a face cu puterea masinii, dar mai degraba cu timpul necesar eliberarii puterii totale a masinii. In aceasta privinta, motoarele pe benzina au raspunsul mai bun decat cele diesel.

De obicei, un motor cu aspiratie naturala este mai puternic decat unul cu compresor sau supraincarcat, un lucru care nu este adesea luat in considerare deoarece masinile au diferite timpuri de raspuns,date de producator. Dar chiar si comparand doua motoare identice, se va observa o diferenta de raspuns din cauza existentei unei game largi de factori care influenteaza raspunsul motorului.

Raspunsul pedalei la o masina cu cutie manuala sau automata poate fi imbunatatit usor prin schimbarea vitezei - in cazul unei masini mici, schimband viteza de la 5 la 4 pentru a depasi in trafic.

Pret: 1250 ron TVA inclus

Comanda la :

021.667.73.66 / 0744.660.666

E-mail: office@nadiman.ro

Testimoniale

"Salut, PedalBox este absolut incredibil. Tocmai ce mi l-am instalat pe 1.7cdti si sunt uimit de schmbare. Il recomand cu desavarsire, l-am incercat prima data fara kitul de tuning si sa fiu sincer, s-a simtit ca si cum n-as fi scos kitul. Cand am pus kitul inapoi,a fost mai bine decat ma asteptam. Acum ideea e ca trebuie sa ma mai joc putin.. dupa care ma intorc luni sa vad care-i cel potrivit program si setari pentru mine. Il recomand cu incredere pentru toti cei interesati"
*Chris, Darlington*