Noul PedalBox V3.0

Mai multe programe, mai flexibil, mai distractiv.

Cu noul PedalBox V3.0, DTE Systems au actualizat cu succes PedalBox pentru a include noile tehnologii, asfel permitand companiei sa indeplineasca cerintele multora dintre soferi. PedalBox V3.0 este acum si mai mic, mai flexibil si mai eficient.

PedalBox V3.0

Mai presus de standarde

Pe langa bine-cunoscutele functii "Sport" , "Sport Plus" , "City" si "Off", se regaseste acum si optiunea de a modifica fiecare raspuns al functiilor printr-un program cu 6 nivele, ajustandu-l intr-o maniera personalizata pentru a corespunde cerintelor fiecarui sofer - comutatorul "Curve Differentation".

Pe placul soferilor

Pentru a oferi soferilor un feedback excelent, ergonomia PedalBox a fost de asemenea imbunatatita. Indicatoarele luminoase cuprind acum o gama larga de culori, fata de varianta anterioara.

Pret: 1250 ron TVA inclus

Comanda la :

021.667.73.66 / 0744.660.666

E-mail: office@nadiman.ro

Testimoniale

"Salut, PedalBox este absolut incredibil. Tocmai ce mi l-am instalat pe 1.7cdti si sunt uimit de schmbare. Il recomand cu desavarsire, l-am incercat prima data fara kitul de tuning si sa fiu sincer, s-a simtit ca si cum n-as fi scos kitul. Cand am pus kitul inapoi,a fost mai bine decat ma asteptam. Acum ideea e ca trebuie sa ma mai joc putin.. dupa care ma intorc luni sa vad care-i cel potrivit program si setari pentru mine. Il recomand cu incredere pentru toti cei interesati"
*Chris, Darlington*